Marketing tanácsadás, tréningek

Nálunk a marketing nem csak egy szakma, sokkal inkább egy szenvedély...

Ha weboldal vagy webshop tulajdonos vagy, esetleg fizikailag is megtalálható üzleted van, vagy épp a marketing szakma csodálatos útján kívánsz elindulni, akkor jó, hogy ránk találtál! Célunk ugyanis, hogy megmutassuk neked, hogyan válhat a marketing eszköztárad a sikered kulcsává.

Miért fontos, hogy fejleszd magad a marketing terén?

Mint általában minden szakmában, így a marketing terén is nélkülözhetetlen, hogy képzed magad és folyamatosan értesülj az újdonságokról, felvértezd magad az új marketing eszközök nyújtotta lehetőségekkel. Legyen szó egy induló webshopról vagy egy már jól működő vállalkozásról, a megfelelő marketingstratégia elengedhetetlen a sikerhez. Mi segítünk neked ezt a stratégiát megtalálni és megvalósítani, kiemelkedni a versenytársaid közül.

Szolgáltatásaink:

  • Marketing audit: Saját fejlesztésű, 24 pontból álló kérdőívünk segítségével felmérjük a meglévő marketingstratégiád és eszközeid, hogy megtaláljuk, hol van hely az optimalizálásra, a kitörésre.
  • Személyes és csoportos marketing tanácsadás: Szakértőink egyedi tanácsokkal segítenek neked a marketing céljaid elérésében.
  • Tréningek és képzések: Gyakorlati és elméleti tudást nyújtunk a marketing legújabb trendjeiről és technikáiról, legyen szó kreatív szövegírásról, Social Media tartalomkészítésről, keresőoptimalizálásról, PPC kampánymenedzsmentről, vagy épp hírlevél- és webshop marketingről.
  • Vezetői megbeszélések és ötletbörzék: Stratégiai tervezéssel és kreatív ötleteléssel segítjük munkád és a márkaismertséged növekedését.
  • Workshop-ok: Interaktív műhelymunkák, ahol gyakorlati készségeket fejleszthetsz a marketing terén.

Legyél Te is marketing szakértő, csatlakozz Partnereinkhez!

Ne hagyd, hogy a marketing világának összetettsége és folyamatos megújulása eltántorítson a céljaid elérésétől. Lépj kapcsolatba velünk, és fedezd fel, hogyan segíthetünk neked a marketingben való kiteljesedésben, ismereteid bővítésében. Érdeklődj soron következő képzéseinkről, vagy kérj egyedi tanácsadást.

Várjuk ajánlatkérésedet vagy kérdéseidet, hogy együtt építhessünk egy sikeresebb jövőt a marketing világában!