Gyakorlatias marketing tanácsadás, hogy a legtöbbet hozd ki a vállalkozásodból

2022.04.01

Hogyan szerezz új és tartsd meg a meglévő Ügyfeleket? Melyek a kulcsüzeneteid? Mi a vállalkozásod valódi értéke és ezt, hogy tudod a leghatékonyabban kommunikálni? Hogyan és milyen csatornákon tudod elérni a célcsoportod? A költségvetésed hány százalékát szükséges a marketingre fordítanod? Egyedi tartalmakra lenne szükséged? Erre és sok más egyéb kérdésre adunk választ neked a marketing tanácsadásunkon.

Örök igazság, hogy az olcsó megoldások hosszú távon mégis drágák. Mire is gondolunk pontosan? Arra, amikor megkéred valamelyik családtagod vagy ismerősöd, hogy intézze ő a vállalkozásod online marketing feladatait, hiszen "úgyis gép előtt ül egész nap" és biztosan ért hozzá, sőt sokkal olcsóbb is, mint egy marketing szakemberre bízni a feladatot. Számos példa bizonyította, hogy attól, hogy valaki számítógéppel dolgozik, nem feltétlen ért a webfejlesztéshez, az online hirdetésekhez, vagy a közösségi médiához. Tapasztalataink szerint a sikeres vállalkozások egyik alappillére a következetes marketingstratégia, amit profi szakemberek kiviteleznek.

Marketing tanácsadásaink során egy több, mint 20 pontból álló auditot végzünk el a vállalkozásoddal és projekteddel kapcsolatban, melyből következtetve számos olyan információt és ötletet adunk, melyek megalapozhatják a további marketing tevékenységeiddel, sőt akár vállalkozásod vezetésével kapcsolatos döntéseidet.

Érdemes "befektetői szemlélettel" feltenni magunknak azt a kérdést: Milyen eredményekre számíthatunk, ha legalább fél évig egy szakemberre bízzuk vállalkozásunk marketing menedzselését?

Természetesen ez által nekünk is többet kell a vállalkozásunkba invesztálnunk, de ha a pontosan megfogalmazott üzeneteink valóban ahhoz a célcsoporthoz fognak eljutni, akiket meg szeretnénk szólítani, termékeink és szolgáltatásaink előnyös bemutatása pedig vásárlásra csábítja a látogatóinkat és nem "égetjük" feleslegesen a hirdetésekre szánt pénzt, már megérte. Ez csak egy példa a sok közül, hogy milyen különbségeket tapasztalhatunk ha szakemberekkel dolgozunk vagy ha csak rábízzuk valakire az online marketing feladatokat, aki nem rendelkezik megfelelő ismeretekkel és jártassággal ezen a területen.

Marketing tanácsadásainkkal számos esetben lehetünk a segítségedre: pl. ha nem tudod, ha elakadtál, ha új terméket vagy szolgáltatást vezetnél be, ha elindulnál a közösségi média platformokon, ha szintet szeretnél lépni, stb. Vállalkozásod jövőjét a szükséges tőke mellett a megfelelő üzleti tervvel és egy jól kidolgozott, következetesen végrehajtott marketingstratégia létrehozásával biztosíthatod.

Kezdő vállalkozóként énmárkát felépíteni, vagy egy új terméket/szolgáltatást bevezetni és megismertetni leendő vásárlóiddal, hogy majd ebből jövedelmező vállalkozás szülessen, nos ez sokszor tartogat kihívásokat. Fontos, hogy a céljaid kellőképpen fókuszáltak legyenek, tisztában légy a piacod körülményeivel, és tudd, hogy mik azok az értékek, melyek megkülönböztetnek a versenytársaidtól. Amennyiben elakadnál, a segítségedre vagyunk, hiszen egy egyedi tervezővel segítünk a céljaidat letisztázni és a vállalkozásod célcsoportját meghatározni, versenyelőnyeidet fixálni.

Az elmúlt évek során számos esetben találkoztunk azzal a helyzettel is, amikor egy vállalkozás csak viszi a költségeket és nem eredményes. A legtöbb esetben érdemes marketing oldalról felülvizsgálni, hogy a kommunikáció hogyan történik, mik azok a sarkalatos pontok, amelyeken érdemes változtatni.

A vállalkozásod elindításához minden készen áll? Elkészült a terméked és a webshopod, de nem tudod, hogyan kezdj el kommunikálni és online értékesíteni? Esetleg nincs koncepciód, ötleted vagy időd az egyedi tartalmaid előállítására? Már azon gondolkozol, hogy beiratkozol egy Facebook vagy Google marketing képzésre? Ne aggódj, nem kell mindenhez értened és mindent egyedül csinálnod! Nálunk minden fontos információt és technikát egy kézből megkapsz, hiszen teljes körű tapasztalattal rendelkezünk a Google Ads hirdetésektől kezdve a közösségi média kommunikációig.

Az etikus marketing szolgáltatások elkötelezettjei vagyunk

Ez azt jelenti, hogy valóban értéket teremtünk és képviselünk. Ebben a szakmában, Ügyfeleink részére felelősséget vállalunk, hogy mérhetően eredményes online marketing megoldásokban gondolkodunk és cselekszünk. A számos szolgáltatásunk mellett, gyakorlatias marketing tanácsadással is foglalkozunk, ami nagy értéket adhat egy kezdő vállalkozó számára, vagy már egy jól működő vállalkozás új szintre lépéséhez, esetleg egy évek óta stagnáló projekt fellendítéséhez.

Vigyél új lendületet a vállalkozásodba és jelentkezz be hozzánk egyéni marketing tanácsadásra!