Referenciák

Nézd meg, mit mondanak rólunk ügyfeleink

Lonkai Márton (Steamhouse Cafe)

barista, managing director

"Amikor a kávézót be kellett zárnunk 2020 márciusban, ott álltunk az emberekkel, a kávékkal, bevétel nélkül. Egyik napról a másikra baristákból sales képviselők, szakácsokból futárok, pincérekből webshop adminisztrátorok lettünk. A kávé eladások megszervezésében, abban, hogy higgyünk magunkban, hogy el tudjunk adni, óriási segítség volt az Attila által nyújtott képzés. Először szkeptikusak voltunk, de a második alkalomra már mindenki lelkesen készült, kérdésekkel, és tapasztalatokkal. Talán a legfontosabb amit kaptunk, hogy mertünk belevágni az értékesítésbe, amit előtte még soha nem csináltunk."

Surányi Ágnes (Brother Magyarország)

national sales manager 

"Korábban több ügynökséggel is dolgoztunk együtt, de azt a figyelmet és projekt fókuszt, amit Attilától kaptunk, senkivel sem sikerült megtapasztalnunk. Szakmai tudása kimagasló, a megbeszéléseken való kérdéseivel inspirál és rendkívül tudatosan terel a digitális világban a siker felé. A Brother Facebook oldalon a rajongótábor folyamatos növelése mellett sikeres nyereményjátékot bonyolítottunk le Vele, a tervezéstől egészen a megvalósításig. Ezen kívül trénerként is megismerhettük, mivel csapatunknak és partnereinknek is segített a közösségi média mélyebb megismerésében. Köszönjük az eddigi közös munkát!"

Kurucz Balázs (Yuxta Energy Hungary)

cégvezető

"Attilával ajánlás útján kezdtünk el együtt dolgozni. Induló cégként nagyon fontos volt számunkra, hogy egyszerre találjunk tapasztalt és megfizethető partnert a marketing tevékenységeink koordinálásához. Amióta együtt dolgozunk, képesek lettünk megszólítani az ügyfeleinket azáltal, hogy megértettük a piacunk működését."

Flanek Attila (Eurorisk Biztosítási Alkusz)

gazdasági igazgató

"Először csak határozott időre kötöttünk szerződést Attilával, de miután jobban megismertük egymást, ez gyorsan határozatlanná alakult át. Részévé vált a csapatunknak, gazdájává az online megjelenéseinknek. Nem csak csinálja, minket is megtanított, hogy jobban csináljuk. Köszönjük!"

Dénes Évi

író, tréner, érzelmi intelligencia coach

"Azt gondoljuk, csak a mesékben vannak csodák. Pedig ha körülnézünk, rájövünk, sokkal közelebb vannak hozzánk. Attila is egy a csodás emberek közül: szakmai tudása, kreativitása, inspiráló kérdései és emberi értékei messze kiemelik a tömegből. Csak az arra érdemesek látják meg és meríthetnek belőle. Azok viszont megsokszorozzák üzleti és emberi eredményeiket. Én is nagyot léptem általa. Köszönöm!"

Dr. Horváth Anikó

vezető ügyvéd, társasági szakjogász

"27 éve vezetek ügyvédi irodát, volt ugyan weblapunk, de 26,5 évig nem gondoltunk arra, hogy hirdetéssel ügyfeleket vonzhatnánk be. Márciustól dolgozunk Attilával, aki életet lehelt a honlapjainkba, melyekről azóta több megbízásunk is volt. Az oldalak elkezdtek bevételt generálni! Köszönöm Attila!"

György István (Dió-Szoftver Magyarország)

ügyvezető igazgató

"Az új honlapunk megjelenése, 2021 áprilisa óta dolgozunk együtt Attilával. Tanácsai és észrevételei eredményeként a Dió-Szoftver Kft. termékeinek és szolgáltatásainak a Google keresési eredményei óriásit javultak. A számunkra fontos kulcsszavak és kulcskifejezések a keresési listák első oldalán, gyakran első helyén jelennek meg; online hirdetéseink pedig folyamatosan növekvő kattintás számot érnek el. Köszönjük a professzionális támogatást!"

Kerülj Te is elégedett megbízó partnereink közé ...

... és ne hagyd ki aktuális AKCIÓ-inkat se.