Referenciák

Nézd meg, mit mondanak rólunk ügyfeleink

Lonkai Márton (Steamhouse Cafe)

barista, managing director

"Amikor a kávézót be kellett zárnunk 2020 márciusban, ott álltunk az emberekkel, a kávékkal, bevétel nélkül. Egyik napról a másikra baristákból sales képviselők, szakácsokból futárok, pincérekből webshop adminisztrátorok lettünk. A kávé eladások megszervezésében, abban, hogy higgyünk magunkban, hogy el tudjunk adni, óriási segítség volt az Attila által nyújtott képzés. Először szkeptikusak voltunk, de a második alkalomra már mindenki lelkesen készült, kérdésekkel, és tapasztalatokkal. Talán a legfontosabb amit kaptunk, hogy mertünk belevágni az értékesítésbe, amit előtte még soha nem csináltunk."

Surányi Ágnes (Brother Magyarország)

national sales manager 

"Korábban több ügynökséggel is dolgoztunk együtt, de azt a figyelmet és projekt fókuszt, amit Attilától kaptunk, senkivel sem sikerült megtapasztalnunk. Szakmai tudása kimagasló, a megbeszéléseken való kérdéseivel inspirál és rendkívül tudatosan terel a digitális világban a siker felé. A Brother Facebook oldalon a rajongótábor folyamatos növelése mellett sikeres nyereményjátékot bonyolítottunk le Vele, a tervezéstől egészen a megvalósításig. Ezen kívül trénerként is megismerhettük, mivel csapatunknak és partnereinknek is segített a közösségi média mélyebb megismerésében. Köszönjük az eddigi közös munkát!"

Kurucz Balázs (Yuxta Energy Hungary)

cégvezető

"Attilával és csapatával ajánlás útján kezdtünk el együtt dolgozni. Induló cégként nagyon fontos volt számunkra, hogy egyszerre találjunk tapasztalt és megfizethető partnert a digitális marketing tevékenységeink koordinálásához. Amióta együtt dolgozunk, képesek lettünk megszólítani az ügyfeleinket azáltal, hogy megértettük a piacunk működését, és sikerrel használjuk a megfelelő online marketing eszközöket."

Flanek Attila (Eurorisk Biztosítási Alkusz)

gazdasági igazgató

"Először csak határozott időre kötöttünk szerződést Attilával, de miután jobban megismertük egymást, ez gyorsan határozatlanná alakult át. Részévé vált a csapatunknak, gazdájává az online megjelenéseinknek. Nem csak csinálja, minket is megtanított, hogy jobban csináljuk.
Köszönjük!"

Dénes Évi

író, tréner, érzelmi intelligencia coach

"Azt gondoljuk, csak a mesékben vannak csodák. Pedig ha körülnézünk, rájövünk, sokkal közelebb vannak hozzánk. Attila is egy a csodás emberek közül: szakmai tudása, kreativitása, inspiráló kérdései és emberi értékei messze kiemelik a tömegből. Csak az arra érdemesek látják meg és meríthetnek belőle. Azok viszont megsokszorozzák üzleti és emberi eredményeiket. Én is nagyot léptem általa. Köszönöm!"

Dr. Horváth Anikó

vezető ügyvéd, társasági szakjogász

"27 éve vezetek ügyvédi irodát, volt ugyan weblapunk, de 26,5 évig nem gondoltunk arra, hogy Google hirdetéssel ügyfeleket vonzhatnánk be. 2020 márciusától dolgozunk Attilával és csapatával, akik életet leheltek a honlapjainkba, melyekről azóta több megbízásunk is volt. Az oldalak elkezdtek új ügyfeleket és bevételt generálni! Köszönöm Attila!"

Ghimán Lajos (Green Car Prémium Autószerviz / Autószerviz Nőknek)

tulajdonos

"Attiláék előtt több ügynökséggel és szabadúszó digitális marketing szakértővel is dolgoztunk, akikkel kisebb-nagyobb sikereket is elértünk. Azonban mióta a 'Vantgard Digital csapata kezeli a Google Ads és tartalommarketing kampányainkat, azóta nyugodt vagyok, mert úgy érzem, mintha a saját hirdetéseiken dolgoznának.

Precízek, kreatívak, lelkiismeretesek, és ami a legfontosabb, nem csak mondják, de valóban mérhetően eredményesek! Köszönöm a proaktív és megoldó hozzáállásotokat, és a munkátokat!"

György István (Dió-Szoftver Magyarország Kft.)

ügyvezető igazgató

"Az új honlapunk megjelenése, 2021 áprilisa óta dolgozunk együtt Attilával és csapatával. Tanácsaik és észrevételeik eredményeként a Dió-Szoftver Kft. termékeinek és szolgáltatásainak a Google keresési eredményei óriásit javultak. A számunkra fontos kulcsszavak és kulcskifejezések a keresési listák első oldalán, gyakran első helyén jelennek meg; online hirdetéseink pedig folyamatosan növekvő kattintás számot érnek el.

Köszönjük a professzionális támogatást!"

Sulcz Zoltán (EPS Optimum Kormányműszerviz Kft.)

ügyvezető igazgató

"Attilát egy részterülettel kapcsolatban kerestük meg. Átfogó szemléletével rávilágított a hiányos pontokra a vállalkozásunkban, így a közös munkánk azonnal kibővült.

Minden lépésnél segített minket tanácsokkal, ötletekkel, szakemberekkel. Néhány héten belül mérhető eredményeink lettek.

Úgy érezzük, igazán akarja, hogy nekünk sikerüljön. Szeretünk vele dolgozni!"

Balázs Szilvia (Netpresso Kft. - Kavebolt.Net)

ügyvezető igazgató

"Sok marketingest "elfogyasztottunk" működésünk 11 éve alatt. Sajnos mindig azt éreztük, hogy pénzégetés a marketingre költött összeg, nem volt kimutatható eredménye a marketingbe fektetett munkának és kiadásnak.

Attilával már az első beszélgetés alkalmával megvolt a bizalom, és a hónapok közös munkája bebizonyította, hogy lehet ezt jól csinálni: nagyon vagány új logónk született, a Google Ads hirdetéseink remekül működnek, érdekes Facebook posztok születnek és elindult a blogunk is. Attilára mindenben lehet számítani, készségesen segít egyéb területeken is, jó ötletei vannak. És a lényeg: végre látjuk a forgalmon és bevételen, hogy jól választottunk marketing ügynökséget."

Ha Veled is dolgoztunk már együtt és segítettük a vállalkozásod, esetleg partner vállalkozásod voltunk, kérjük, értékeld munkánkat és hozzáállásunkat, és ha van pár perced írd le tapasztalataid. Előre is nagyon köszönjük!

Ha még nem dolgoztunk együtt, itt az ideje, kerülj Te is elégedett megbízó partnereink közé, kérj ingyenes weboldal átvilágítást és konzultációt, vagy kérj ajánlatot ...

... és ne hagyd ki aktuális híreinket és AKCIÓ-inkat se.