Ismerd meg megoldásunkat és csapatunkat

Akik a rendelkezésedre állnak

Küri Attila üzletfejlesztési, kommunikációs és marketing tanácsadó, a 'Vantgard Digital Digitális Marketing Ügynökség és a 'Vantgard Vision Kreatív Ügynökség ügyvezető-tulajdonosa vagyok.

A 'Vantgard Digital egy olyan avantgárd digitális marketing ügynökség, ahol célunk ügyfeleink támogatása a legmodernebb és leghatékonyabb eszközökkel, mindezt úgy képviselve, hogy az értelmi és gondolati alapú megközelítést ötvözzük az érzelmi alapú, emberközpontú szemlélettel, azaz a dolgok mögött lévő érzelmi világgal.

Csapatunk több éves, vagy akár évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársakból áll, akik munkájukon keresztül örömmel adják át tudásukat ügyfeleinknek.

Erősségeink között éppúgy megtalálható a kreatív szövegírás és grafikai tervezés, mint az analitikus gondolkodást igénylő stratégia tervezés és PPC hirdetések menedzselése, vagy webshopok mentorálása, konverziós eredményeinek javítása email és social media csatornákon keresztül.

Amennyiben szeretnéd erősíteni a vállalkozásod online jelenlétét, és hatékonyan elérni a célközönséged, keress bennünket bizalommal, örömmel vállaljuk a feladatot, hogy együttműködjünk.

Értékeink

Víziónk:

Kiváló, fejlődni és növekedni akaró ügyfelekkel dolgozunk, akikkel a közös gondolkodás és cselekvés mindannyiunkat jobbá tesz, így feladatainkat napról napra jobban végezzük. 

Hisszük, hogy akár kis lépésekkel is nagy változások indíthatóak el, és büszkék vagyunk arra, hogy részesei, olykor indikátorai lehetünk ezeknek a folyamatoknak.

Küldetésünk:

  • Tulajdonosi szemlélettel segíteni ügyfeleink céljai megvalósulását
  • Megoldó szándékkal tekinteni minden feladatra és kihívásra
  • Rejtett költségek nélkül, elérhető áron szolgáltatni
  • Mérhetően eredményes marketing megoldásokat nyújtani  

Csapatunk

Állandó csapattagok

Attila

Tulajdonos,
ügynökségvezető, tanácsadó


Attila cégünk atyja, a PPC kampányok tudora, partnereink reklámköltségeinek vasmarkú őrzője és felelős költője. Fáradhatatlan inspirátor és ötletgyáros, amihez üzemanyaga a jó kávé.

Kitti

Kreatív igazgató, nemzetközi kapcsolatokért felelős vezető


Kitti több éves külföldön (Dániában) megszerzett ügynökségi tudással és tapasztalattal rendelkező marketing szakember, aki szenvedéllyel törekszik a sikerek elérésére, főként a márkaismertség és a piaci terjeszkedés területén.

Anna

Art Director,
Projektmenedzser

Szeretnél kitűnni a tömegből, egyedi megjelenést a vállalkozásodnak? Biztos lehetsz benne, hogy Anna vezetésével valósággá válik az álmod, ráadásul határidőre és pixel pontosan.

Ági

Copywriter,
szerkesztő-újságíró (Csak a Zene.Net)

Ágival elkerülhetőek a felesleges körök. Több, mint 12 éve dolgozik az újságíró szakmában, mely idő alatt számos műfajban és témában, számos online és print magazinhoz készített minőségi anyagokat.

Dóri

Marketing- és PR-manager,
főszerkesztő (Csak a Zene.Net)

Mondj egy nevet, Dóri ismeri -, vagy ismer olyat, aki ismeri. Mondj egy helyszínt, Dóri megszerzi. Üzleti találkozó, hírportál vagy hírlevél, közösségi oldal, blog vagy PR cikk, rajta nem fog ki semmi. Mindent (is) kézben tart.

Évi

Marketing asszisztens,
lektor

Évi amilyen csendes, olyan alapos. Nincs az a versenytárs, aki előle elbújhat, nincs az a termék vagy esemény, amiről ne tudna ódákat zengeni, és nincs az a nyelvtani vagy helyesírási hiba, amit ne szúrna ki.

Nati

E-mail és Social Media
marketing manager


Natiban egyszerre van jelen a kreatív és analitikus gondolkodás. Ő lesz segítségedre abban, hogy üzeneteid hatékonyan jussanak el a célközönségedhez, és magas konverziós arányokat érj el.


Zsófi

Junior Kreatív Artist


Valami egyedire, nem szokványosra vágysz? Zsófi kitalálja, megrajzolja, kiszínezi, kifesti, kinyomtatja, kivágja, összeragasztja, becsomagolja, majd kezdi elölről, amíg olyan nem lesz, amilyennek lennie kell.

Immár hagyományosan, csapatépítő közös ebéddel és ajándékozással indítottuk a 2024-es, új évet. B.U.É.K. Mindenkinek!
Immár hagyományosan, csapatépítő közös ebéddel és ajándékozással indítottuk a 2024-es, új évet. B.U.É.K. Mindenkinek!

Lehetőségeink határtalanok

Akikre még számíthatunk

Krisztián

WordPress guru, állati (jó) webmester

Laci és csapata

Egyedi fejlesztések, webshopok


Zsolt
Grafikus, arculattervező

Google Partner státuszunkból adódóan a Google hivatalos tanácsadói csapata:

Bogi, Edua és Liza, köszönjük a segítségeteket!


Ha elégedetlen vagy márkád ismertségével, weboldalad látogatottságával, követőid számával vagy webshopod forgalmával, mi segítünk a siker útjára lépni.

Miért válassz bennünket? Van rá legalább 7 jó okunk: 7 ok, amiért érdemes a 'Vantgard Digital ügynökséget választanod

Ha kedvet kaptál ahhoz, hogy egy profi csapatra bízd az online marketing jelenléted, kérj egy ingyenes konzultációt és ismerjük meg egymást, derítsük ki, hogy miben tudunk segíteni.