Ismerd meg megoldásunkat és csapatunkat

Akik a rendelkezésedre állnak

Küri Attila üzletfejlesztési, kommunikációs és marketing tanácsadó, a 'Vantgard Digital Digitális Marketing Ügynökség és a 'Vantgard Vision Kreatív Ügynökség ügyvezető-tulajdonosa vagyok.

Több, mint 15 évet töltöttem piackutatás, újságírás, non-profit és közigazgatási kommunikációs területen, miután 2011-2015 között cégvezetőként és társtulajdonosként kipróbáltam a digitális marketing ügynökségi életet. Megtapasztaltam, milyen egy 2 fős mikro vállalkozás szolgáltatásaival elindulni a kkv szektor, majd a nagy- és multinacionális vállalati szféra felé, mennyire nehéz még egy hazai piacon addig nem lévő közösségi kommunikációs szolgáltatással betörni, új ügyfeleket találni és versenyezni a már piacon lévő digitális ügynökségek tradicionális megoldásaival. Ahogy nőttek az ügyfeleink eredményei és megbízóink cégmérete, úgy nőttek az elvárások felénk, és úgy kellett folyamatosan növekednünk és fejlesztenünk nekünk is, ami a sikerek mellett állandó frusztrációt és korlátokat okozott a munkánkban.

2016-tól modellt váltottam és tapasztalatimat a megbízóim számára felkínálva, főként az online területre fókuszálva kommunikációs és marketing tanácsadóként folytattam a munkám. A tanácsadásaim során viszont sokszor tapasztaltam, hogy az adott cég tulajdonosa, vezetője vagy döntési jogkörben lévő munkatársa bár az elégtelen külső kommunikációban és a marketing tevékenységekben látta a hiányosságokat, valójában a célok és felelősségi körök kuszaságában, a célcsoport nem megfelelő ismeretében, az elavult értékesítési csatornákban, a hiányos belső kommunikációban, a motiválatlan vagy nem eléggé képzett munkatársakban és a szabályozatlan üzletmenetben volt a hiba. Ezeket feltárva, javítva, vagy új megoldásokat bevezetve tudtunk újra visszatérni a marketingre és fókuszálni az értékesítés támogatására.

A megtervezett kampányok kivitelezéséhez, az üzletfejlesztéshez, a vezetői és dolgozói tréningekhez az elmúlt évek során számtalan partnerrel dolgoztam együtt, akik között megtaláltam a szerintem legjobbakat, és szívesen állunk a Te rendelkezésedre is.

Amint láthatod, a legtöbb digitális ügynökséggel ellentétben, mi nem egy házon belüli korlátozott kapacitású és fix létszámú csapat vagyunk, hanem egy saját szakterületén kimagasló tudással és senior (min. 5-10 év) tapasztalattal rendelkező specialistákból álló közösség: webfejlesztők, grafikusok, fotósok, szövegírók, marketingesek, rendezvényszervezők, PR szakemberek, értékesítők, ...

Nevünk is a hagyományos ügynökségi formák felbontását és új, minden téren hatékonyabb megoldások keresését jelképezi.

A 'Vantgard Digital egy olyan avantgárd digitális marketing ügynökség, ahol célunk ügyfeleink támogatása a legmodernebb és leghatékonyabb eszközökkel, mindezt úgy képviselve, hogy az értelmi és gondolati alapú megközelítést ötvözzük az érzelmi alapú, emberközpontú megközelítéssel, azaz a dolgok mögött lévő érzelmi világgal.

Ha elégedetlen vagy márkád ismertségével, weboldalad látogatottságával, követőid számával vagy webshopod forgalmával, szeretnél forradalmi változásokat elérni az üzleti eredményeidben, fejlődni, paradigmát váltani, akkor új megoldásokra van szükséged.

Miért válassz bennünket? Van rá legalább 7 jó okunk: 7 ok, amiért érdemes a 'Vantgard Digital ügynökséget választanod

Ha kedvet kaptál ahhoz, hogy egy profi csapatra bízd az online marketing jelenléted,  kérj egy ingyenes konzultációt és ismerjük meg egymást, derítsük ki, hogy miben tudunk segíteni.