Szövegírás, tartalomkészítés

A tartalom minden olyan dolog, ami értéket ad az olvasók életéhez

Minden weboldal szíve-lelke a tartalma. Tudjuk, hogy a vállalkozások és webshopok tulajdonosai gyakran küzdenek azzal, hogy miként fogalmazzák meg üzenetüket, hogy az elérje a célközönségét és célratörően, egyértelműen átadja mondanivalója lényegét.

A jól megfogalmazott szövegek ugyanis nemcsak információkat közvetítenek, de magukkal ragadják és meggyőzik az olvasót, és nem engedik, hogy cselekvés, azaz konverzió nélkül, érdektelenül továbblépjenek. És itt jövünk mi a képbe!

Kreatív szövegírás szolgáltatásunk egyedi, figyelemfelkeltő és eladásösztönző tartalmat biztosít weboldalad vagy webshopod számára. Kulcsszó kutatással, SEO elemzéssel és tanácsadással pedig biztosítjuk, hogy a tartalmaid ne csak tetszetősek, hanem a keresők számára is vonzóak legyenek. Szövegíróink minden esetben egyedi, keresőbarát, a keresőmotorokra is optimalizált szövegeket készítenek.

Így fogunk segíteni:

  • Kulcsszókutatás: Első lépésként átnézzük weboldalad és meglévő tartalmaid, majd meghatározzuk célközönséged és megtaláljuk azokat a kulcsszavakat és kereső kifejezéseket, amelyekkel a legjobban elérheted és cselekvésre ösztönözheted őket.
  • SEO elemzés és tanácsadás: Optimalizáljuk weboldalad tartalmát és strukturáltságát, hogy jobban teljesítsen a keresőkben.
  • Kreatív szövegírás, tartalomkészítés: Legyen szó weboldalakról, blogokról, social media felületekről, hírlevelekről, vagy akár offline kiadványokról, mi életre keltjük azokat kreatív és egyedi tartalmakkal, amelyek megkülönböztetik üzletedet a versenytársaktól.

Profi és díjnyertes marketing- és kreatív szövegíróinktól bármilyen témában és tetszőleges hosszúságban kérhetsz tartalmakat, legyen az egy informatív, szakmai cikk, egy olvasmányos interjú vagy egy lazább, szórakoztató érdekesség, mi mindent megteszünk azért, hogy elérd általuk a kitűzött céljaid.

Webshop üzemeltető partnerünk számára 2023. augusztus 1-től készítünk keresőbarát, kreatív szöveges tartalmakat
Webshop üzemeltető partnerünk számára 2023. augusztus 1-től készítünk keresőbarát, kreatív szöveges tartalmakat

Csatlakozz Partnereinkhez!

Nem kell tovább agyalnod a tökéletes marketing szövegen, Facebook vagy Instagram posztjaid tartalmán, szakmai blogod és email kampányaid tematikáján, termékleírásaidon, hirdetéseid, sajtóközleményeid vagy PR cikkeid mondanivalóján. Bízd ránk a szövegírás és a tartalomkészítés nehézségeit, és koncentrálj a vállalkozásod növekedésére! Segítünk összeállítani vállalkozásod tartalommarketing-stratégiáját, min. 2-4 hétre előre elkészítjük és ütemezzük megjelenítésre alkalmas tartalmaid, publikáljuk azokat a meghatározott felületeken, majd moderáljuk és mérjük az azokra érkezett reakciókat.

Lépj velünk kapcsolatba, és fedezd fel, hogyan segíthetünk neked meghódítani a digitális világot szavakkal és kreatív, elköteleződést segítő tartalmakkal. Várjuk marketing szövegírásra szóló ajánlatkérésedet vagy kérdéseidet, hogy együtt építhessünk valami nagyszerűt!