52 tuti marketing tipp

2020.12.30

Nem kérdés, aki vállalkozóként életben kíván maradni vagy fejlődni szeretne, szüksége van marketingre. 52 hét / 52 működő marketing akció és mindegyikhez extra tipp!

2021. január 4-ével indítunk egy TIPP-sorozatot a KKV szektor fejlődni és növekedni vágyó képviselői számára a Facebook oldalunkon, melyben hétről hétre megosztunk egy-egy marketing akciót és mindegyikhez extra tippet is adunk!

Ajánlásunkat úgy állítottuk össze, hogy az abban foglalt ötletek szinte bármilyen vállalkozás számára működőképesek legyenek, inspiráljanak és mozgásba lendítsenek. Lehet, hogy ezek közül már jónéhányról hallottál, esetleg alkalmaztad vagy jelenleg is aktívan használod őket, de reméljük, hogy lesznek újdonságok vagy más oldalról történő megközelítések is a listában. Az is rendjén van, ha olyanokat is találsz majd, melyeket nem feltétlen érzel megfelelőnek. Ne aggódj, a lényeg az, hogy lásd mennyi ötlet áll a rendelkezésedre, melyek közül szabadon válogathatsz.

Szemezgess az ajánlásokból, teszteld őket előbb kicsiben, majd ha sikeresek, terjeszd ki őket szélesebb körben.

Ami a marketinget illeti még, az a HOGYAN-t, - azaz a cselekvést - megelőző stratégiai gondolkodás fontossága. Ehez szeretnénk még pár jótanácsot adni:

  • Válassz ki egy technikát és próbáld ki. Ne akarj mindent egyszerre megvalósítani.
  • Kezdetben alacsony költségvetéssel dolgozz és addig tesztelj, amíg a megfelelő eredményt el nem éred. Csak ezt követően hozz létre nagyobb kampányokat.
  • Ne próbálj minden embernek eladni. Koncentrálj az ideális ügyfeleidre és az ő igényeikre.
  • Ha valamit nem értesz, kérdezz, konzultálj és kérj segítséget.

Ha úgy gondolod, hogy a segítségedre lehetünk marketing céljaid megtervezésében és kivitelezésében, akkor fordulj hozzánk bizalommal és jelentkezz ingyenes konzultációnkra vagy kérj konkrét ajánlatot.