Elindítottuk a Csak a Zene .Net zenei hírportált

2022.10.19

Egy hónapja, pontosan szeptember 19-én indítottuk útjára a Csak a Zene .Net zenei hírportálunkat, ahol már több, mint 120 hazai és nemzetközi zenei hírt, program- és klipajánlót publikáltunk. Te jártál már a www.csakazene.net oldalunkon?

Történetünk 2011 év végére nyúlik vissza, amikor útjára indítottuk a Csak a ZENE Facebook oldalunkat azzal a céllal, hogy összehozzuk a hazai zenerajongók közösségét, számukra érdekes és szórakoztató információkat, játékokat és eseményeket ajánljunk. Úgy fogalmaztunk akkor, hogy "Szeretettel várunk mindenkit, aki imádja a jó zenét, szeret koncertekre vagy bulikba járni, és szívesen olvassa a legfrissebb híreket és pletykákat a zeneipar sztárjairól." Ez a küldetésünk azóta sem változott, sőt! Idén ősszel úgy éreztük, hogy eljött az idő, hogy épüljön egy olyan önálló platform, ahol nem csak mások által megírt cikkeket osztunk meg, de saját tartalomszolgáltatással is jelen lehetünk.

Hisszük, hogy a hazai médiakörnyezetből hiányzik egy modern, fiatalos, ám naprakész és változatos tartalmat biztosító zenei hírportál, mely rendszeresen beszámol az aktuális hazai és nemzetközi könnyűzenei hírekről, eseményekről és premierekről, interjúkat, képes / videós beszámolókat, valamint elemzéseket közöl. Szerkesztőségünk célja, hogy az informáló és szórakoztató zenei tartalmainkat tényszerűen és pozitív megközelítéssel adjuk közre, valamint azok formálásába az időközben létrejött, csaknem 100.000 fős Facebook közösségünk is részt tudjon venni.

Nagy örömünkre - olvasótáborunk gyorsan fejlődik, az elmúlt 30 nap alatt csaknem 4.000 egyedi olvasót köszönthettünk az oldalunkon, akik többsége napi rendszerességgel visszatér hozzánk, valamint partnerkapcsolataink is elkezdtek kiépülni. Cikkeinket pedig nem csak olvasóink szeretik, de a világ legnépszerűbb keresője, a Google is, mely szeptember 19. óta 7.400-szor jelentette meg írásainkat találati listájában.

Ha imádod a jó zenét, Neked is itt a helyed: www.csakazene.net - Csatlakozz, lájkolj, szólj hozzá, ajánlj klippeket, koncerteket, híreket!

Ha zenei eseményeket, fesztiválokat, koncerteket és partikat szervezel, előadókat vagy zenekarokat menedzselsz, esetleg jegyirodád vagy hangszerboltod van, legyél a partnerünk! Várjuk jelentkezésed itt.