Csak stílusosan

2020.12.12

A héten sikerrel startolt Kertész Kriszti személyi stylist "saját készítésű" új weboldala, amihez online marketing tanácsadást, szövegírási és SEO tippeket adtunk, illetve jelenleg is Google Ads hirdetési támogatást nyújtunk.

Kriszti önállóan kezdett bele tevékenysége és referenciái bemutatására szolgáló weboldala elkészítésébe, amihez segítséget kért online marketing, szövegírási és keresőoptimalizálási (SEO) téren.

Személyes és telefonos konzultációink során...

  • napról napra formálódott a mobilra is optimalizált design,
  • bővült a keresőbarát, de az olvasóknak írt beszédes szövegtartalom,
  • épültek a cselekvésre ösztönző felhívások (CTA-k) és gombok,
  • kialakításra került a termékpiramis és az értékesítési tölcsér,
  • megszülettek az egyedi, vonzó ajánlatok és ajándékok, valamint
  • létrejött a leendő ügyfelekkel való kapcsolatfelvételhez és -tartáshoz elengedhetetlen feliratkozó felület.

A Kb. 1,5 hónapos szoros (heti rendszerességű) együttműködés végén életre kelt a https://www.flystyling.hu/ linken elérhető személyes márkaoldal, mely népszerűsítéséhez a közösségi oldalakon kívül készült Google Ads kampány több hirdetéscsoporttal és hirdetéssel.

Gratulálunk Kriszti az új weboldalhoz és köszönjük a bizalmad, hogy minket választottál! Sok-sok látogatót, valamint prosperáló üzleti és partneri kapcsolatokat kívánunk!

Ha Te is szeretnéd elmesélni másoknak, hogy a vállalkozásoddal hogyan tudsz a segítségükre lenni, de nem tudod, hogy miként foglald össze üzeneted hitelesen, tömören és megjegyezhetően, milyen "kihagyhatatlan" ajánlatot adj nekik, illetve hol és hogyan ragadd meg a figyelmüket, akkor fordulj hozzánk bizalommal és kérj ingyenes konzultációt.